Een keuze uit de reacties van klanten en ouders

Beste Theo,

Dank voor het werk en de toewijding die je hebt gestoken in het onderzoek. Het heeft een helder en overzichtelijk rapport opgeleverd van X's capaciteiten, kansen en mogelijkheden. Hopelijk zal het haar aanzetten om de eerste stap te zetten om uit de huidige impasse te komen. Ze vertelde me dat ze het laatste gesprek met jou en xxx als heel prettig heeft ervaren. Ik heb de bezoeken bij jou als bijzonder prettig, bezielend, gewetensvol en professioneel ervaren.

Fijne vakantie en hartelijke groet!

 

Beste Theo,

Zoals beloofd geef ik even de resultaten van X door. Hij is afgelopen september gestart met de dubbele studie wiskunde-natuurkunde aan de Universiteit van Leiden. Hij is erg gemotiveerd. Tot nu toe zijn de studieresultaten erg goed. Het eerste semester is dan ook positief verlopen. Ik ben blij dat we toch grondig gekeken hebben naar zijn studiekeuze. Hij ziet nu al studenten afhaken...

Met vriendelijke groet

 

Goedenavond Theo,

Het is alweer een tijd geleden dat ik de beroepskeuzetest heb gemaakt bij jou. Het is gelukt en ik sta helemaal achter mijn keuze. Het wordt de lerarenopleiding biologie in Rotterdam. Nog heel erg bedankt voor de goede adviezen en het rapport dat je uiteindelijk hebt gemaakt. Ik heb er veel aan gehad.

Groetjes, Jill

 

Ik ben nu een stuk verder in mijn studiekeuze. Theo kijkt ook naar je persoonlijkheid en is heel positief ingesteld, wat het best prettig maakt. En vooral als je niet in Nederland woont maar wel overweegt om daar te gaan studeren.

 

Dag Theo,

Ik had gelijk terug willen mailen, maar de vakantie is begonnen en dan blijft de computer een beetje uit de buurt! Wat ik direct terug had willen geven:

Je hebt van onze zoon, met al z'n sterke en zwakke kanten een ongelooflijk goed beeld geschetst.

Je hebt het rapport in een voor hem heldere taal geschreven, waarbij toch − op plezierige wijze − benoemd is wat benoemd moest worden. Mijn welgemeende complimenten en mijn dank hiervoor. Hij gaf aan het rapport behoorlijk confronterend te vinden en dat begrijp ik.

Vriendelijke groet,

 

Hee Theo!

Ik wou even melden dat ik geslaagd ben! Ik wou je ook nog even een keertje bedanken, want dankzij jou was ik toch meer gemotiveerd geworden om dit jaar te halen en het is gelukt!

Dag Theo,

Dank voor het gesprek gisteren! We hebben je deskundigheid, je goede adviezen en je respectvolle houding naar Paul toe erg op prijs gesteld.

Hartelijke groet

 

Theo, dank voor je enthousiaste ondersteuning. Je gaf ons de juiste ondersteuning op het juiste moment in dit lastige keuzetraject. Het was een interessant gesprek, leuk en leerzaam om dit soort dingen over je kind te horen (je beseft meteen dat ze al zo groot wordt, nog even en ze is het huis uit!).

 

Beste Theo,

Ik wil je allereerst bedanken voor de manier waarop je X blijft begeleiden naar een studie toe en de wijze waarop je bij hem betrokken blijft. Wij waarderen het zeer. X komt inderdaad morgenavond om 19.00 uur weer naar je toe.

 

Hallo Theo,

Allereerst bedankt voor de verslagen van X, we herkennen hem helemaal hierin. Ook de manier waarop je het hebt weergegeven is heel positief en reëel. X blijft volledig in zijn waarde!!

 

Beste Theo,

X is geslaagd voor zijn Mavo diploma!! Hij is aangenomen op de opleiding Sport en Bewegen. Het was een pittige keuringsdag maar hij heeft deze gehaald! In september begint hij enthousiast aan deze opleiding. Via deze weg willen wij je nogmaals bedanken voor de aandacht en zorg die je aan onze zoon hebt besteed. Zijn keuze voor de opleiding Sport en Bewegen heeft hij mede door jou als een stevige keuze gemaakt!

 

Als iedereen met zoveel aandacht met zijn medemens omgaat, en met zo veel toewijding zijn werk doet, zou de wereld er heel anders uitzien.

 

Hartelijk dank weer voor jouw bijdrage, want net als bij X heb je in belangrijke mate bijgedragen aan de keuze (die met al die mogelijkheden erg lastig is!). Een mooie zomer toegewenst en wie weet tot volgend jaar als onze zoon Y eindexamen VWO doet...